Seneste Nyheder

SN Allerod

Øl-jubel koster NFL-spiller bøde på 94.000

NFL-spilleren Marcus Peters har drukket en af de dyreste øl i verden.

I sidste uge var Baltimore Ravens-cornerbacken afgørende, da han med et minut tilbage af udekampen mod Buffalo Bills forhindrede hjemmeholdet i at score touchdown, hvilket formentlig ville have sikret en ...

i dag 10:35 open_in_new
Tissende mand taget med på stationen

Når man skal, så skal man, men ikke hvis det foregår et offentligt sted foran en større forsamling mennesker, der ufrivilligt bliver vidner til, at man tømmer sin blære.

Det må være lektien for en 23-årig mand fra Hillerød, som klokken 01.20 natten til... ...

i dag 10:35 open_in_new
PÃ¥virket pralhals bortvist fra hotel

En 24-årig mand fra Frederiksberg havde tilsyneladende fået lovligt meget snakkevand indenfor vesten natten til søndag, hvor han befandt sig på Hotel Marienlyst. Her formåede han både at prale med den mængde stoffer, han besad og kunne skaffe, samt blive bortvist stedet... ...

i dag 10:35 open_in_new
Premierminister åbner olympisk stadion i Tokyo

Japans nye nationalstadion i Tokyo er nu officielt åbnet og klar til brug.

Stadionet, der skal bruges under de olympiske lege i storbyen næste år, blev søndag åbnet af premierminister Shinzo Abe.

Det nye nationalstadion har været forsinket i forhold til den... ...

i dag 09:32 open_in_new
Guardiola nyder at være udfordret i svær periode

Efter at have fejret det engelske mesterskab to år i træk halter Manchester City i indeværende sæson gevaldigt efter i toppen af Premier League.

De 32 point, som Josep Guardiolas mandskab har skrabet sammen, rækker blot til en tredjeplads.

Det er syv point efter... ...

i dag 07:26 open_in_new
Billedserie: Sannes forvandler sin foderlade til koncertsal

En varm glød fra de mange levende lys blander sig med lyskædernes funklende lys og giver en romantisk og hyggelig fornemmelse i den store lade. Rundt om små borde sidder i alt 150 mennesker og nyder en tallerken mad, mens Pernille Rosendahl går rundt blandt dem og synger sin egen... ...

i dag 06:23 open_in_new
Historisk julekalender: 15. december

Hvad betød Margrete den 1. for Hørsholm, hvem var Bent Byg og hvordan endte kongevejen egentlig med at gå gennem Hørsholm?

De spørgsmål og mange flere kan man få svar på i Frederiksborg Amts Avis og Museum Nordsjællands historiske julekalender. I dag er vi... ...

i dag 06:23 open_in_new
Palæets julekalender - 15. december

15. december: Nørregade 15 Museumsinspektør Marie Bach fortæller om dagens kalenderbillede:

Vestsiden af Nørregade, hele vejen fra Valsetorvet over Nørregade 15 til Nordtorvet, henlå som ubebyggede grunde indtil slutningen af 1800-årene. De tilhørte én og... ...

i dag 06:23 open_in_new
Dartlegenden Barneveld takker af med et nederlag ved VM

Dartlegenden Raymond van Barneveld har spillet sin sidste kamp som professionel dartspiller. Det står klart efter hans nederlag i første runde ved PDC World Darts Championship.

Den 52-årige hollænder tabte lørdag aften med 1-3 i sæt til den amerikanske outsider Darin... ...

i dag 01:08 open_in_new
Se billeder: Mørke trak folk til lysfest hos vikingerne

Det begyndte med relativt få besøgende. Men da regnen stilnede af, og mørket så småt skulle til at sænke sig på Kalvøen, strømmede gæsterne til Frederikssund-vikingernes udendørs lysfest på vikingebopladsen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Flammende... ...

i går 21:59 open_in_new
Nordsjælland hænger i tynd tråd

Nordsjællands liv i ligaen hænger efterhånden i en tynd tråd. Lørdag eftermiddag tabte Nordsjælland Håndbold 30-29 til Skanderborg i Frederiksborg Hallen i Hillerød.

Nordsjælland var ellers i front 27-24 med ti minutter igen, men kampens betydning og den lange... ...

i går 16:44 open_in_new
HØJ snublede i bundkamp

For mange brændte scoringsuligheder og for tynd opdækning i perioder var en dårlig kombination for hjemmeholdet HØJ mod HEI, Skæring, der til gengæld udnyttede deres muligheder. Derfor kunne Skæring rejse hjem til det nordlige Aarhus med en sejr på 28-19.

Især... ...

i går 16:44 open_in_new
Video: Mand kørte ind i træ: I kritisk tilstand

Et alvorligt solouheld har spærret Bundsvej i Værløse i begge retninger omkring Bunds Å. Det skriver Nordsjællands Politi på Twitter, hvor politiet også oplyser, at en bil er kørt ind i et træ. Politiet oplyser til Ekstra Bladet, at en mand er kritisk tilstand efter... ...

i går 16:44 open_in_new
Knivdrab i Birkerød: Mand fængslet i fire uger

En 20-årig mand er varetægtsfængslet i fire uger i forbindelse med en drabssag i Birkerød nord for København, hvor en 23-årig mand torsdag blev dræbt.

Den 20-årige er sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 245, der omhandler vold af særlig rå,... ...

i går 16:44 open_in_new
Salah-scoringer sænker bundprop i 16. Liverpool-sejr

Liverpool fortsætter den pointmæssige suverænitet i toppen af Premier League, men lørdag kunne det være gået galt mod Watford.

Den engelske ligas bundprop havde flere chancer for at score mod Liverpool, men hver gang manglede skarpheden foran mål.

I stedet blev... ...

i går 15:41 open_in_new
Kento Momota er tæt på endnu en stor triumf

Den japanske badmintonstjerne Kento Momota er godt på vej mod at slutte året af med endnu en titel på badmintonsportens World Tour.

Lørdag formiddag dansk tid spillede verdensetteren sig i sæsonfinalens finale ved at slå Wang Tzu-Wei fra Taiwan. Lige som i sine tre kampe... ...

i går 12:32 open_in_new
Mourinho: Jeg har et godt forhold til Christian Eriksen

Christian Eriksens fremtid i Tottenham er usikker, og han har flittigt varmet bænket efter managerskiftet til portugiseren José Mourinho.

Eriksen og Mourinho har holdt et møde om danskerens fremtid, og manageren vil ikke ud med, hvad Christian Eriksen sagde på mødet, men... ...

i går 11:29 open_in_new
Djurgården henter dansk landsholdsreserve i FC Nordsjælland

FC Nordsjællands fodboldkvinder må vinke farvel til målmanden Kathrine Østergaard Larsen.

Den 26-årige keeper har indgået en kontrakt med Stockholm-klubben Djurgården, som hun skal repræsentere i 2020. Det skriver den svenske klub på sin hjemmeside.

- Jeg er ...

i går 10:26 open_in_new
Politihunde fandt drenge efter eksplosion i container

Fredag aften ved 23-tiden lød et kæmpe brag på Brødeskovparken i Nr. Herlev, hvor en genbrugscontainer i plast blev sprængt i stumper og stykker. Det blev anmeldt klokken 23.14. Kort efter var politiet i området med en hundepatrulje, og allerede klokken 23.35 havde hundene... ...

i går 10:26 open_in_new
Mand melder sig selv i sag om drab på 23-årig i Birkerød

En 20-årig mand har tidligt lørdag morgen selv henvendt sig til politiet i sagen om drabet på en 23-årig mand i Birkerød torsdag aften.

Det oplyser Nordsjællands Politi på Twitter.

Manden henvendte sig til politiet lørdag morgen klokken 05.00.

Han er nu... ...

i går 09:23 open_in_new
Julen er en svær tid for dem, der glemmer sig selv

Når enderne skal mødes, familien gøres tilfreds, julebag på plads, julefrokosten passes, børnene hentes, Luciaoptoget overværes og julegaverne indkøbes, er der grobund for at blive stresset.

Det gælder særligt for dem, der ikke er så gode til at mærke sig... ...

i går 09:23 open_in_new