Seneste Nyheder

Lokalavisen Norddjurs

Lars er sprunget ud af strikkeskabet

GRENAA "Jeg følte, at nu har jeg vist lukket nok skoler".

Det er den korte forklaring, som Lars Laursen giver på, at han nu har kvittet lærerjobbet og i stedet satser på en tilværelse som selvstændig - som indehaver af den nyåbnede garnbutik "far_strikker" i ...

i dag 00:53 open_in_new
Mand begik seksuelle overgreb på sin kærestes 10-årige datter

En 38-årig mand fra Randers-området er fredag ved Retten i Randers blevet idømt tre et halvt års ubetinget fængsel for at have begået seksuelle overgreb på en 10-årig pige, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Læs også Låsby-Svendsen er død ...

i går 16:29 open_in_new
Mand blev anholdt og fik straksbøde: Stjal opvasketabs i Netto

En 39-årig mand blev torsdag klokken 12.32 fanget på fersk gerning af butikspersonalet i Netto på Centervej i Auning, efter han havde forsøgt at stikke af med tre pakker opvasketabs.

Han var kommet ind i butikken med to-tre andre mænd, og medarbejderne nåede at tilbageholde manden, ...

i går 14:23 open_in_new
Gademusik hjem i haven

GRENAA Grenaa Gademusiker Festival har fundet på et nyt unikt koncept, hvor musikken kommer ud til dig. Tanken er opstået som en reaktion på at festivalen ikke kan afholdes på normal vis - grundet corona. Der skal være gademusik alligevel, men nu i stedet på ny måde.

Ideen er i sin ...

i går 14:23 open_in_new
Debat: Åbent brev til Djurslands borgmestre

DEBAT Kære Jan Pedersen og Ole Bollesen.

I den seneste tid har der i medierne været en del omtale af direkte udledning af spildevand i Øresund i forbindelse med en undersøgelse af spildevandsledningers holdbarhed ved et kommende anlægsbyggeri.

I den debat er det kommet frem, at ...

i går 13:20 open_in_new
Halinspektør river protest-opsigelse i stykker

GLESBORG På et hastigt indkaldt borgermøde torsdag aften på beachvolleybanen ved Nørre Djurs Hallen i Glesborg tog halinspektør Peter Schumacher de mange fremmødte borgere med storm, da han demonstrativt rev sin opsigelse i fire stykker og gav den til sin bestyrelsesformand Christian ...

i går 11:14 open_in_new
Skoleledelse: Thorsager Skole er også køreklar

THORSAGER Birgitte Johanne Frausing Kjærsgaard, 56, er pr. 1. august 2020 ansat som ny skoleleder ved Thorsager Skole og Børnehus.

Hun afløser Lisbeth Munksgaard, leder af Thorsager Skole og Børnehus, siden marts 2013, hvor hun som daværende viceskoleleder afløste skolens leder ...

2020-07-08 22:26 open_in_new
Kultur i topklasse på Hylkegaard

VOLDBY Der venter en kulturel oplevelse i topklasse, når der lørdag 11. juli klokken 14 er fernisering på sommerens kunstudstilling på Hylkegaard i Voldby, hvor Helge Dürrfeld siden 2012 har kombineret galleri, vingård og gårdbutik.

På dagen vil Jacob Haugaard synge sine nye ...

2020-07-08 16:08 open_in_new
Mand død efter bilulykke: Kørte ud over en skrænt og blev fundet livløs bag rattet

Østjyllands Politi fik i morges klokken 08.18 en anmeldelse om, at en bil var kørt af vejen i et sving og ud over en skrænt på Stenledvej i Hyllested ved Ebeltoft.

Bilen holdt nu på en mark, og føreren sad livløs bag rattet. Politi og redningsmandskab kom hurtigt til stedet, men ...

2020-07-08 12:59 open_in_new
Bilist mistede kontrollen og kørte af vejen

Mandag formiddag klokken 9.48 skete der et færdselsuheld på Motortrafikvejen ved Rønde.

En 43-årig mandlig bilist mistede kontrollen over sin bil og ramte ind i en busk ved siden af vejen.

Læs også Ulykke: Ung kvinde og 66-årig mand hamrede sammen ...

2020-07-07 12:50 open_in_new
Mundbind sætter fuld fart på de vilde forlystelser i Djurs Sommerland

Endelig.

Glæden er til at føle på i Djurs Sommerland, efter Sundhedsstyrelsen har lempet på retningslinjerne ved de mest populære forlystelser, der hidtil har kørt med en kapacitet på omkring 25 procent. Siden åbningen 11. juni har det kun været tilladt at fylde forlystelser som ...

2020-07-07 09:41 open_in_new
Hos Skovværk inviteres naturen med hjem

Ebeltoft Hvis man ikke vidste bedre, er det svært at forestille, at den lille bygning tæt op ad Maltfabrikken i Ebeltoft indtil for få måneder siden mest af alt lignede noget, der var ved at falde sammen.

Nu bydes man i stedet velkommen af et åbningsparti med en veranda i store lyse ...

2020-07-07 09:41 open_in_new
"Jeg synes, det bliver lidt stift, når man kalder det et galleri"

Ebeltoft Der står et par store røde lænestole i rød velour ved vinduet i hjørnet af lokalet. På det runde bord ligger rosenblade strøet ud over bordpladen, og der står friske jordbær i en lille skål. Her har Ingerlise Vikne forestillet sig, at man i det nyåbnede Kunstsalonen i ...

2020-07-06 16:53 open_in_new
Golf for unge med kommunalt tilskud

GRENAA Takket være en kommunal tilskudspulje til foreningslivet i Norddjurs på 300.000 kroner har Grenaa Golfklub søsat et sommertilbud til både piger og drenge i aldersgruppen 10 – 17 år.

Hvordan spiller man golf? Er det noget for mig? Er det svært? Hvad mon det ...

2020-07-06 15:50 open_in_new
"Jeg synes, det bliver lidt stift, når man kalder det et galleri"

Ebeltoft Der står et par store røde lænestole i rød velour ved vinduet i hjørnet af lokalet. På det runde bord ligger rosenblade strøet ud over bordpladen, og der står friske jordbær i en lille skål. Her har Ingerlise Vikne forestillet sig, at man i det nyåbnede Kunstsalonen i ...

2020-07-06 14:47 open_in_new
Bil blev påkørt bagfra og slynget ud på en mark

Lørdag eftermiddag klokken 13.08 skete der et færdselsuheld på Århusvej lidt udenfor Grenaa.

En 47-årig mand kom kørende i bil i retning mod Grenaa og havde overset, at trafikken foran ham var standset ved Søren Quists Vej.

Læs også Tre børn og en voksen er ...

2020-07-06 09:32 open_in_new
Spil udviklet i Grenaa skal lære om pandemier

GRENAA Ahoot Media, en af de spilvirksomheder, der er blevet startet i iværksættermiljøet Game Hub Denmark i Grenaa, har netop fået et nyt og spændende projekt i hus.

Ahoot Media har fået penge til at udvikle et læringsspil, der kan bruges i gymnasiernes biologiundervisning. ...

2020-07-06 01:09 open_in_new
Syddjurs i top ti over mest erhvervsvenlige

ERHVERV Dansk Byggeri præsenterer hvert år hvordan landets kommuner lykkes med at være erhvervs- og byggevenlige. I undersøgelsen har Syddjurs Kommune flyttet sig fra en 48. plads til 10. plads.

Det positive resultat skyldes blandt andet byggesagsbehandling, partnerskaber om ...

2020-07-05 14:38 open_in_new
'Yd Myg' i Baunhøj Mølle

Grenaa Grenaa Kunst- og Musikforenings kommende udstilling i Baunhøj Mølle er med Jens Thordal-Christensen og Bjørn Kromann-Andersen. Der er fernisering fredag d. 10 juli klokken 17.00-19.00, hvor kunstnerne i en Artist Talk vil dele deres tanker om værkerne og udstillingen.

”Vi ...

2020-07-05 12:32 open_in_new
Spis i løveanlægget: En oplevelse med alle sanserne

REE PARK "Der har vi løverne," siger guiden og peger ned under gangbroen, hvor ni løver ligger i læ for regnen. De kigger nysgerrigt tilbage, mens gæsterne iført pænt tøj og med lysebrune Ree Park-paraplyer går op til restaurant Katanga Hill Dining, der ligger midt i løvernes ...

2020-07-05 12:32 open_in_new
Gør teltturen til en god oplevelse

I DET FRI Coronaen har bragt meget med sig på både godt og ondt. En af de positive ting er, at vi danskere bruger naturen mere end før. Og man behøver altså ikke have været spejder hele livet eller gå helt BS Christiansen-amok for at nyde et par dage i det fri.

I de fleste danske ...

2020-07-05 11:29 open_in_new