Seneste Nyheder

TV2 Nord

BLOG: Tak for sangen, Kim!

Alting stod stille i netop det sekund. Sådan synger Kim Larsen i sangen ”Dagen før” på ”personnummerpladen” fra 1979. For godt to uger siden – søndag den 30. september -  stod alting også pludselig stille hos mig, da nyheden om Kim Larsens død... ...

i dag 11:02 open_in_new
Burgerkrig i Aalborg: Nye burgerbarer vælter frem

Det er frokosttid på The Burger Shack i Aalborg, og der er travlt ved grillen. Stedet er kun 10 måneder gammelt og er en af de nyeste i burgerklassen. The Burger Shack er åbnet op samtidig med en række andre nye burgerbarer.

- Det er lidt hårdt faktisk. Hvis man ikke er... ...

i dag 09:59 open_in_new
Tre chefer i opløbet om ledelsespris

Med 26 indstillede ledere var det en svær opgave, som dommerkomiteen til Den Nordjyske Ledelsespris stod foran, da de skulle finde de tre nominerede til årets pris.

Det var et yderst stærkt felt, og flere af dommerne var enige om, at det nok er det stærkeste felt, de endnu har... ...

i dag 09:59 open_in_new
58 unge på prøve som efterskoleelev

Mens langt de fleste af landets skoleelever - og lærere - nyder en velfortjent efterårsferie, er der fortsat skruet fuldt op for blusset på Himmerlands Ungdomsskole i Havbro ved Aars. De faste elever er dog skiftet ud med nogle lidt yngre årgange, som i løbet af efterårsferien... ...

i dag 07:53 open_in_new
Aldi-medarbejder i aktion: Stoppede butikstyv med lommerne fulde af cigaretter

Søndag eftermiddag måtte en ansat i Aldi på Parkvej i Fjerritslev påtage sig en lidt anderledes arbejdsopgave, da han havde besøg af to butikstyve.

Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mogens Hougesen.

To mænd var nemlig kommet ind i Aldi-butikken ved... ...

i går 21:23 open_in_new
Aalborg HÃ¥ndbold sikkert videre i EHF Cup-kvalifikation

Med et forspring på bare to mål fra det første opgør for en uge siden skulle Aalborg Håndbold søndag aften forsøge at hente en vanskelig sejr på udebane i Schweiz.

En mission, der i den grad lykkedes for det nordjyske mandskab, som nu er videre i kvalifikationen til... ...

i går 20:20 open_in_new
Vejransvarlig på Vitskøl Kloster: - Jeg er meget tilfreds med min indsats

Der er dem, der tror på, at man skal takke guderne for godt vejr. Og så er der dem, der godt selv tør tage al æren for lidt solskin.

Bo Jacobsen fra Middelalderdagene på Vitskøl Kloster er af den sidstnævne støbning. Han er vejransvarlig og dermed indehaver af det... ...

i går 20:20 open_in_new
Konstante hackerangreb truer Danmark: Aalborg Universitet ruster industrien

Danske virksomheder, såsom banker og energiselskaber, er under konstant trussel for at blive hacket og frastjålet personfølsomme oplysninger.

Derfor afholdte Aalborg Universitet i weekenden et hackathon, der skal vække interessen hos de studerende og styrke... ...

i går 20:20 open_in_new
Syngende nederlag til Thisted FC

Thisted FC's Laurits B. Sørensen havde på forhånd gjort det klart, at thyboerne var sultne efter en sejr. En udmelding, der skal ses i lyset af, at klubben ikke har vundet en kamp i 1. division siden begyndelsen af september.

Derfor var ambitionen klar: Søndagens kamp mod... ...

i går 18:14 open_in_new
Eventmagerens sælsomme nærdødsoplevelse fik hende til at skifte kurs

Kathrine Skovsgaard fra Ørsø ved Dronninglund har altid haft gang i mange ting. Hun har været flinkeskolepigen med topkaraktererne, men hendes perfekte verden ramlede, da hendes far blev syg af kræft og døde:

- Det er dér, jeg beslutter mig for: Hvis man skal gøre... ...

i går 17:11 open_in_new
Mand fundet død i Hirtshals: To mænd er varetægtsfængslet

Søndag eftermiddag er to mænd blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtede for vold med døden til følge. De to mænd blev anholdt lørdag, efter en 42-årig rumænsk mand blev fundet død på Sophus Thomsensgade i Hirtshals lørdag morgen.

De to mænd er... ...

i går 16:08 open_in_new
Efter Solhaven-sagen: Tidligere forstander i fuld gang igen

Søren Virenfeldt er i offentligheden mest kendt som forstander for Solhaven - et socialpædagogisk opholdssted, der måtte lukke efter anklager om vold mod de anbragte børn og unge. Alle anklager viste sig dog grundløse, og alle medarbejdere blev pure frikendt, da retten i... ...

i går 15:05 open_in_new
Motorvejsbro fjernes: Arbejdet er forsinket og trækker lange køer på E45

Arbejdet med at fjerne en gammel motorvejsbro over E45 ved Aalborg Syd skulle have været afsluttet søndag klokken 12. Men arbejdet er stadig i gang, og det betyder, at søndagstrafikken i begge retninger stadig bliver ledt af ved Aalborg S-afkørslerne.

...

i går 12:59 open_in_new
Nyd den sidste "sommerdag": Regn venter mandag

Nordjylland blev lørdag forkælet med rekordhøje 22 graders varme og højt solskin - og søndag fortsætter løvfaldssommeren med masser af sol og lunt vejr.

Læs også Rekordvarme kan ramme Danmark: Temperaturen kan... ...

i går 10:53 open_in_new
Nordjysk VM-overraskelse udeblev

Aalborg-travhesten Slide So Easy og træner Flemming Jensen kom ikke til at spille nogen hovedrolle i lørdagens VM-løb i USA.

Læs også Nordjysk travhest er outsider ved VM i USA

Mødet med... ...

i går 10:53 open_in_new
Rørt Emmelie de Forest ude af Vild Med Dans

Fredag blev sidste aften på dansegulvet for sangerinden Emmelie de Forest.

Sammen med dansepartneren Frederik Nonnemann måtte hun forlade 'Vild med dans' efter parrets tredje omdans i sæsonen. Det skete efter en glamourøs aften i standarddansenes univers, og det... ...

i går 10:53 open_in_new
Bent Nygaard om Mors-Thy nederlag: Det lægger pres på træneren

Efter bundopgøret mellem Lemvig-Thyborøn og Mors-Thy, hvor Lemvig-Thyborøn vandt med en 27-24-sejr, er tiltroen til holdet ikke længere stor.

- Lige nu og her tror jeg godt, at det kan leve videre. Men det går ikke i al evighed, lyder det fra TV2 Sport håndboldeksperten... ...

i går 10:53 open_in_new
Nu kan du købe øl, babytøj og bilvask på abonnement

Musik, film, babytøj, mad og øl leveret til døren er blot et par eksempler på nogle af de abonnementsordninger, der er skudt op de seneste år.

Danskerne køber i stigende grad varer og service på abonnementsordninger, og som det nyeste kan man nu også få vasket... ...

i går 07:44 open_in_new
Motorvejsbro rives ned – bilister omdirigeres

Bilister på motorvej E45 skal ud på en omvej for at komme forbi afkørsel 28 ved Aalborg S+V. Det sker, fordi broen ved afkørslen skal rives ned.

Nedrivningen sker som en del af Aalborg Kommunes arbejde med den nye Egnsplanvej.

Arbejdet begyndte lørdag aften klokken 18... ...

2018-10-13 22:14 open_in_new
DM på Mors: - Østers kan både chokere og imponere

Østerssæsonen er i gang, og det blev fejret på Mors med danmarksmesterskaber i østersgastronomi, østersåbning og champagnesabling.

Et af holdene, der deltog ved DM i Østersgastronomi, var Sallingsund Færgekro, som på få timer skulle kreere en ret med... ...

2018-10-13 22:14 open_in_new
To mænd sigtes for drab på 42-årig rumæner – fire løslades

Nordjyllands Politi rykkede lørdag morgen talstærkt ud, da en mand blev fundet livløs på fortovet på Sophus Thomsensvej i Hirtshals ved halv seks-tiden af en tilfældig forbipasserende.

Manden – en 42-årig rumæner - blev erklæret død på stedet af en... ...

2018-10-13 21:11 open_in_new