Seneste Nyheder

SN Nordvestsjaelland

Rejsegilde uden krans

- Kig op - det er den ene årsag. Og så besluttede man i byggeudvalget, at man ville have lukket huset og have varme på, for at vi kunne nyde pølserne, uden at vi skulle stå under åben himmel, måske i kulde eller regnvejr.

Med en armbevægelse op mod den... ...

i dag 17:29 open_in_new
Lundbeck tættere på at kunne udvide

Medicinalvirksomheden Lundbecks lokale direktør i Lumsås, Steen Søgaard, slår det fast igen og igen. Lundbeck har ingen aktuelle planer om at udvide fabrikken, men de vil bare gerne have plangrundlaget på plads til den dag, hvor det bliver aktuelt.

...
i dag 17:29 open_in_new
Koncert med hits fra Shu-bi-dua's guldalder

Der er udsigt til seriøs pop-nostalgi i Juvi i Kalundborg onsdag den 29. januar, når klubben får besøg af Shu-bi or not Shu-bi.

Bandet rummer det originale Shu-bi-dua's medgrundlægger og stærke tekst­forfatter på de syv første albums, Bosse Hall Christensen... ...

i dag 17:29 open_in_new
Kvinde påkørt nær skole: Flugtbilist stadig ikke fundet

Det var ganske tæt på Kildebjergskolen i Mørkøv, at 45-årige Charlotte Brøns kort før middagstid tirsdag den 14. januar i år blev påkørt frontalt af en mindre personbil, da hun kom cyklende ad Skamstrupvej for at hente sin syvårige søn Asbjørn fra... ...

i dag 16:26 open_in_new
Sikkerheden er i top på Lundbeck

Lundbecks produktionsfabrik i Lumsås er en risiko-virksomhed, blandt andet på grund af dets brug af opløsningsmidler i medicinfremstillingen, der opvarmet til kogepunktet bliver til potentielt farlige gasarter.

Miljøstyrelsen har truffet beslutning om at indplacere Lundbeck... ...

i dag 16:26 open_in_new
Odsherred går imod tendens med færre indbrud

Af Jesper Danscher Mens hele landet glæder sig over, at man skal tilbage til 1982 for at finde et år med færre indbrud end i det netop afsluttede år, så ser det anderledes ud i Odsherred.

I 2019 var der 174 indbrud i Odsherred Kommune, fremgår det af en statistik, som... ...

i dag 16:26 open_in_new
Løve-Høng overraskede mod tophold

- Vi leverede en af sæsonens største overraskelser.

Sådan siger Løve-Høngs træner Lars Jørgensen, efter hans hold sent tirsdag aften vandt 16-18 efter 8-8 ved pausen på udebane over Dalby i kvindernes kvalifikationsrække i håndbold.

Hjemmeholdet kunne... ...

i dag 16:26 open_in_new
Skatteminister freder departementschef efter sommerhussag

Departementschef i Skatteministeriet Jens Brøchner har ikke tænkt sig godt nok om.

Det siger skatteminister Morten Bødskov (S) i en skriftlig kommentar til en sag om renovering af Brøchners sommerhus i Rørvig.

Mistænkelige forhold ved byggeriet har gjort, at... ...

i dag 15:23 open_in_new
Hjertestartere kommer op ved Fakta-butikker

Hjerteforeningen sætter 40 hjertestartere hos dagligvarekæden Fakta.

På Sjælland uden for København bliver der opsat hjertestartere i Dianalund, Slagelse, Vordingborg, Tappernøje, Ølstykke og Virum.

Ved landsindsamling i 2019 gik cirka 6000 frivillige sig til en... ...

i dag 14:20 open_in_new
14-årig fra Ugerløse vandt nordisk guld

Hun havde allerede titlen af danmarksmester, og nu kan 14-årige Smilla Barkum fra Ugerløse også smykke sig med titlen af nordisk mester.

Hun går nu efter at komme med til VM i Sofia senere i år, hvor hun ud over guldmedaljen fra NM kan tage en bronzemdalje fra EM og fem... ...

i dag 14:20 open_in_new
Hvem vil være nabo til et biogas-anlæg?

I aften, onsdag, vedtager politikerne i Holbæk efter al sandsynlighed, at CO2-udledningen i Holbæk Kommune skal mere end halveres over de næste 10 år.

Men hvor er det så lige, at man får placeret de møller, solceller og biogasanlæg, det vil kræve?

Det var... ...

i dag 14:20 open_in_new
To trusselssager fra Jobcenter Kalundborg for retten

Tirsdag behandlede Retten i Holbæk den anden trusselssag fra Jobcenter Kalundborg i denne uge.

I begge tilfælde blev offentligt ansatte på kommunens jobcenter udsat for trusler fra borgere, der var i et forløb på jobcenteret.

Det forekommer dog ikke ofte, hvis man... ...

i dag 13:17 open_in_new
Jernbane skal gøres klar til eltog: Togbusser i påsken

Sjælland: Togpendlere på Nordvestbanen og beboerne langs jernbanen mellem Roskilde og Holbæk vil i den kommende tid se og mærke de første tegn på, at strækningen Holbæk-Roskilde gøres klar til el-tog.

Arbejdet begynder allerede i denne måned. I første... ...

i dag 13:17 open_in_new
Søsætter iværksætterskole i tidligere lejrskole

Det har været længe undervejs og fokus er blevet ændret. Men nu skulle det være ganske vist, at der er undervisning på vej i Møllelejren på Møllestræde 36 i Høve.

Millcamp Academy med iværksætteren Ingerlil Teute, Holbæk, i spidsen, har ændret... ...

i dag 13:17 open_in_new
Trusler mod sagsbehandler koster 20 dages fængsel

En 39-årig mand fra Kalundborg blev tirsdag idømt 20 dages ubetinget fængsel for at have truet en sagsbehandler på Jobcenter Kalundborg i marts sidste år.

Her skulle han, under et møde med sin sagsbehandler, have sagt: »Hvis I sender mig derud igen, og mine knæ... ...

i dag 13:17 open_in_new
Kagesalg med et godt formål

Nu får alle kageelskere i Høng og omegn mulighed for at smage en kreation fra Victoria Askjær, der er kendt som finalist i Den Store Bagedyst 2019. Selvom konkurrencen for længst er slut, fylder kager stadig en stor del i hendes liv, og i samarbejde med KonditorBager har hun skabt ...

i dag 12:14 open_in_new
Nye bestyrelsesmedlemmer søges

Ældre Sagen i Gørlev har omkring 1500 medlemmer og i bestyrelsen sidder seks medlemmer og to suppleanter, der sørger for de mange aktiviteter.

Men tre af dem har meddelt, at de ønsker at træde ud af bestyrelsesarbejdet til årsmødet den 15. marts og derfor ikke... ...

i dag 12:14 open_in_new
Trussel trykker boligpriser

På Røsnæs ved Kalundborg er der næppe mange, der jubler over, at den nye regering fastholder udsigten til en Kattegat-forbindelse. I foreningen Nej til motorvej på Røsnæs kæmper medlemmerne for at bevare Røsnæs' naturværdier og den fred og ro, som hersker... ...

i dag 12:14 open_in_new
S-formand bliver partiets nye borgmesterkandidat

Bestyrelsen for Socialdemokratiet har enstemmigt indstillet 47-årige Tina Beck-Nilsson fra Høng som partiets spidskandidat. Den nuværende borgmesterkandidat, Gunver Jensen, anede intet om bestyrelsens beslutning.

* Formanden for Socialdemokratiet i Kalundborg Kommune siden 2018,... ...

i dag 12:14 open_in_new
- Bestyrelse orienterer kb-gruppe om valg i dag

Af Bjarne Robdrup Bestyrelsen melder enstemmig indstilling af Tina Beck-Nilsson til spidskandidat for S ud i dag. På bestyrelsens møde i aftes var der tre kommunalbestyrelses-medlemmer tilstede, herunder Gunver Jensen, siger næstformanden, Esben Hansen.

* - Vi vil gerne ... ...

i dag 12:14 open_in_new
Lokalt mandskor med i ny DR-dokumentar om mænd

Af Stefan Andreasen Normalt optræder de muntre, velsyngende herrer, der kalder sig Højby Drengekor, til koncerter rundt omkring i landet, men for tiden kan Odsherred-koret opleves som soundtrack-leverandør i dokumentar-serien »Mandefald« på DR1.

Det er filmkomponist... ...

i dag 12:14 open_in_new