Seneste Nyheder

SN Naestved

Stor donation: Naturlegepladsen er i hus

Der har været talt om en legeplads i Tybjerglille Bakker i årevis, og nu bliver det endelig til noget. I sidste uge fik Landsbyforeningen for Tybjerg og omegn at vide, at de får 470.000 kroner til projektet af Nordea-fonden.

- Vi er enormt glade. Vi er mange, der ikke kan få... ...

i går 22:59 open_in_new
Flot sejr til rørt Christophersen

Brice Leverdez er nummer 37 på verdensranglisten i badminton, og franskmanden har blandt andet vundet sølv ved European Games.

SÃ¥ det var ikke en Monsieur Hvemsomhelst, som Mads Christophersen fra Dianalund sendte ud af SaarLorLux Open torsdag eftermiddag.

Efter 62 minutters... ...

i går 21:56 open_in_new
Allehelgenskoncert i populær kirke

Søndag den 1. november klokken 15.00 bliver der afholdt allehelgenskoncert i Herlufsholm Kirke. Medvirkende er sangeren Hanne Brønd Holst og organist Karsten Gyldendorf.

Hanne Brønd Holst har en stor viden om og erfaring med at synge musik af middelaldermystikeren Hildegard von... ...

i går 20:53 open_in_new
God whisky holder coronaen væk

Kan du ikke lige tage et billede af min svigerfar med de der par flasker. Det bliver han glad for.

Frank Kyhn har forsynet sig i Meny i Østergade. Med et par solide kager fra bageren og to flasker whisky af mærket Famous Grouse, så han er klar til vinteren og alle de udfordringer,... ...

i går 19:50 open_in_new
Dag 1 med mundbind: - Det er jo nødvendigt

Mundbind er fra torsdag blevet meget mere synlige i bybilledet, efter at det er blevet påkrævet at bruge dem overalt i supermarkeder og butikker.

Vi tog en tur i Holberg Arkaden i Sorø for at høre, hvordan folk har det med det nye påbud:

Bente Christoffersen, Sorø,... ...

i går 18:47 open_in_new
Fejlstøbning på bro giver gener for naboer

En fejlstøbning i forbindelse med bygningen af Storstrømsbroen giver masser af ekstra arbejde for brobyggerne på Masnedø og støjgener for naboerne.

Mandag delte SBJV, som bygger broen, løbesedler ud i postkasserne på Ore, Masnedø og i Sydhavnen, hvor virksomheden... ...

i går 18:47 open_in_new
Syrisk flygtning hylder Skattestyrelsen

Skattestyrelsen på Toldbuen er den bedste praktikplads man kan få - i hvert fald hvis man spørger ZBC. Onsdag eftermiddag blev eleven Nour Ahmed Alsahlis nærmeste chefer nemlig hædret med titlen Årets læreplads i Region Sjælland.

Som en af fem nominerede til prisen... ...

i går 17:44 open_in_new
Birthe Kjær i kirkerummet

Den garvede danske sangerinde giver sig i kast med en ny og spændende udfordring nemlig julekoncerter. Snart får Skt. Jørgens Kirke besøg.

Man skulle tro, at Birthe Kjær efter 60 år i branchen har prøvet det meste. Hun har sunget sine mange hits på næsten alle... ...

i går 16:41 open_in_new
Debat: Burde borgmester og havneformand ikke bytte plads?

Per Sørensen (S) udstiller fredag sit 180 graders kursskifte omkring havnen siden sit eget engagement som havneformand. Som ivrig følger af havnedebatten må jeg medgive Per Sørensen, at vores havneformand kristian Skov-Andersen (V), i min optik, gør et fornuftigt stykke ...

i går 15:38 open_in_new
Kalenderen er ryddet hos landkroerne uden julefrokosterne

Simon Buer fra Gyrstinge Skovkro havde håbet, at corona havde ventet til efter jul og nytår.

Men som med vejret er virussen ikke helt nem at lægge planer med, og nu står ejeren af den populære skovkro i stedet med en ryddet kalender, efter alle arrangementer i weekend og... ...

i går 14:35 open_in_new
Max ti, mundbind og lukketid skruer ikke ned for blusset på midtbyens restauranter

Afbestillinger er efterhånden blevet en del af hverdagen for spisestederne, der skiftevis sejrer småt og taber stort i kølvandet på coronaens op- og nedlukninger.

Da regeringen fredag sænkede forsamlingsforbuddet til ti mennesker røg julefrokosterne med i årets... ...

i går 14:35 open_in_new
Byrumsprojekt godkendt: Nu skal der skabes mere liv på torvet

Det såkaldte byrumsprojekt, som skal være med til at peppe byens to centrale torve op og skabe mere liv i bymidten med en masse aktiviteter, har været længe undervejs. Arbejdet på Axeltorv er i gang, og nu kommer turen til Kvægtorvet.

Tirsdag aften blev hovedprojektet for... ...

i går 13:32 open_in_new
Lydhistorier åbner sindet for sikker adfærd på jobbet

Af Anders Spanggaard

Lyd kan noget helt særligt - og det er det, virksomheden Safesounds - LydCarlsen i Roskilde arbejder med, når de forsøger at få håndværkere til at tage deres egen og kollegernes sikkerhed alvorligt.

- Det er på en måde som at have en... ...

i går 12:29 open_in_new
Biljagt med flere patruljevogne i myldretiden

En 26-årig mand fra Korsør ønskede ikke at blive stoppet af politiet, da han onsdag eftermiddag klokken 15.16 kom kørende på Vestmotorvejen i østgående retning ved Ringsted.

En patrulje bemærkede personbilen ved rastepladsen, Kværkeby Syd, og betjentene... ...

i går 12:29 open_in_new
Ny gasledning mod syd vækker bekymring

Baltic Pipe har længe mødt stor modstand, men de færrest er klar over, at gasledningen snart kan få en lillebror mod syd.

Det statsejede Energinet og Evida har en ny 115 kilometer lang gasledning på tegnebrættet. Planen er, at den skal gå fra den kommende... ...

i går 12:29 open_in_new
Kværndrups klar med swingende 60'er rock

Grundpillen til den kommende rockkoncert er de to Kværndrup-brødre, der hver for sig giver den gas i to forskellige bands.

Musikaftenskolerne i Næstved byder indenfor til en koncert i Gl. Ridehus mandag 2. november kl. 19.

Koncerten er i tre dele. I første del vil nogle... ...

i går 12:29 open_in_new
Mand fundet i brændende bygning

Onsdag klokken 21.10 anmeldte en nabo i et rækkehuskompleks i Kildemarken i Ringsted til alarmcentralen, at hun hørte et brag inde ved siden af hos naboen, og at der var røg i lejligheden.

Politi og brandvæsen hurtigt blev sendt til stedet. Brandvæsnet sendte røgdykkere... ...

i går 11:26 open_in_new
Kørte uden lys på cyklen: Nu står han til udvisning

Det blev dyrt for en cyklist, da politiet klokken to natten til torsdag standsede ham på Københavnsvej i Roskilde, fordi han kørte uden lys på cyklen.

Den forseelse viste sig faktisk at være den mindste, for da politiet undersøgte cyklisten nærmere, blev det opdaget,... ...

i går 11:26 open_in_new
Talentfulde katte på scenen

Næste år vil en af de største og mest kendte musicals nogensinde kunne opleves i Næstved. Det er Musikteater Næstved, der blandt andet er en del af Talentskolen, som opsætter Andrew Lloyd Webbers Cats.

Musicalen har 40 års jubilæum i 2021 og hører til blandt de... ...

i går 11:26 open_in_new
Heidi arbejder i mandsdomineret branche: »Det er ikke særlig fedt, hvis man skal skylle sine trusser i et rum fuld af mænd«

- Det var tilstoppet og brugt. Og der lå en stor sø af gammelt tis rundt om toilettet.

30-årige Heidi Quistgaard rynker på næsen, som om hun stadig husker lugten, da hun fortæller om en oplevelse fra en skurvogn på en af landets byggepladser.

...
i går 11:26 open_in_new
Spænding om mundbind: Kommer kunderne?

Slagelses forretningsfolk venter spændt på, om kravet om at bruge mundbind, når vi går ind i en butik, får mange til at droppe shoppeturen. Og flere af dem har allerede med varslingen af de nyeste corona-restriktioner mærket, at der er blevet længere mellem kunderne.

...
i går 10:23 open_in_new