Seneste Nyheder

SN Holbaek

Smagsprøver på julens vine

Lørdag den 15. december er der igen julemarked på Adamsgården - og her bydes der blandt andet på smagsprøver af portugisisk julevin.

Gårdens værtspar har netop være i Portugal for at følge årets olivenhøst og besøge deres... ...

i går 20:12 open_in_new
14 ting du skal opleve i denne weekend

Har du stadig ikke været på julemarked i år, så er det ikke for sent at hilse på nisse og få fod på juletræet. Weekenden byder også på koncerter både med og uden julemusik.

Fredag kl. 20 spiller de danske bands Afenginn og Hvalfugl dobbeltkoncert. Der er i... ...

i går 15:53 open_in_new
May: Nu fortsætter vi arbejdet med at levere brexit

Storbritanniens premierminister, Theresa May, har en "fornyet mission", efter hun onsdag aften klarede sig igennem en tillidsafstemning i sin konservative parlamentsgruppe.

- Efter denne afstemning skal vi nu videre i arbejdet med at levere brexit til det britiske folk og opbygge ...

2018-12-12 23:53 open_in_new
29-Ã¥rig brutalt skudt ned: Politiet ransager efter nye spor i drabssag

Midt- og Vestsjællands politi er i øjeblikket i gang med ransagning af en adresse i Slagelse, i håb om at finde spor, som kan bringe dem videre i efterforskningen i drabssagen fra Mullerup søndag den 8. juli i år.

På forhånd har politiet fået rettens godkendelse af... ...

2018-12-12 15:24 open_in_new
Find cyklen frem og tjen nogle penge

Der er i øjeblikket gode muligheder for at kombinere frisk luft og motion med et job som avisbud for Sjællandske Medier i Holbæk Kommune.

Selskabet efterlyser flere avisbude til omdeling af dagbladet Nordvestnyt seks gange om ugen - på hverdage er det om eftermiddagen,... ...

2018-12-12 15:24 open_in_new
Trods usikkerhed om FC Roskilde: Stadion-byggeri skal fortsætte

Trods diskussionen om hvem der fremover skal være ejere af 1. divisions-klubben FC Roskilde, er et stort flertal i byrådet indstillet på at fortsætte projektet med et stort nyt stadion i Rådmandshaven, fordi det skal bruges til meget andet end fodbold.

Roskilde Avis har... ...

2018-12-12 01:44 open_in_new
Der er fart på i farmshoppen

Helle Thorup og Bjarne Hjort Jensen har flere bud på, hvad det er, der har skubbet til den positive udvikling på Farmshop Enggaarden i Kvanløse: Det kan være busreklamerne i hovedstaden, de mange blomster og på denne årstid julelysene, som giver synlighed ud mod Ringstedvej,... ...

2018-12-10 16:06 open_in_new
Find den rigtige julevin

En kraftig rødvin er det eneste rigtige til julemaden. Eller er det? Det er i hvert fald det, som mange danskere vælger at sætte på bordet, men der er også alternativer, som fortjener at blive nævnt. Den traditionelle julemiddag med steg, rødkål, sovs og kartofler er... ...

2018-12-10 15:03 open_in_new
Tiltale: Bekendt af familien voldtog fireårig 50 gange

De fleste forældre kender nok den snert af ængstelse, der kan ramme, når et lille barn bliver overladt i andres varetægt.

Men de færreste kan nok i deres vildeste fantasi forestille sig den skæbne, som en fireårig dreng ifølge anklagemyndigheden har været udsat... ...

2018-12-10 06:38 open_in_new
Video: Helt til tops langt ude i skoven

»Vi har faktisk regnet forkert. Fundamentet er højere oppe end vi først antog, så vi rammer 140 meter over havets overflade«, siger Kasper Larsen.

Han er forretningsudvikler hos Camp Adventure og denne dag vært for bestyrelsen i Visit Sydsjælland-Møn: det... ...

2018-12-08 17:53 open_in_new
Billeder: Støjberg urokkelig efter borgmester-møde: Der bliver udrejsecenter på Lindholm

Alle gode argumenter prellede af, da Inger Støjberg torsdag mødtes med borgmester Mikael Smed (S) og viceborgmester Michael Seiding Larsen (V) på rådhuset i Vordingborg.

Mødet var i al hast arrangeret forud for hendes tur til Lindholm, hvor hun skulle besigtige ...

2018-12-07 17:44 open_in_new
Viggo Mortensen som småkriminel nomineres til Golden Globe

Skuespilleren Viggo Mortensen giver et dansk islæt ved prisuddelingen Golden Globe næste år, da han er nomineret til en pris i kategorien bedste skuespiller i en komediefilm.

Nomineringen får han for sin rolle i komediedramaet "Green Book". Og der er ingen tvivl, om... ...

2018-12-06 16:32 open_in_new
Politikere vil lette pres på universitetsstuderende

De universitetsstuderende skal have mere fleksibilitet. Det er målet, når uddannelsesordførerne i Folketinget torsdag ventes at nå til enighed om en ny aftale om universitetsuddannelserne.

Aftalen er baseret på et udspil fra uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers ...

2018-12-06 09:11 open_in_new
Forældegruppe: Vi vil fortsætte kampen for skolen

- Det nye forslag ændrer ikke på noget for os. Vi ønsker fortsat at have Holmegaardsskolen på tre matrikler.

Det siger Søren Peter Foldberg fra aktivitetsgruppen i Holme-Olstrup, der har kastet sig ind i kampen for bevarelsen af skolen i Holme-Olstrup.

Det nye forslag... ...

2018-12-06 07:05 open_in_new
Kurt Ravn synger julen ind

Lørdag den 8. december klokken 16 står skuespiller og sanger Kurt Ravn endnu en gang klar i Skt. Nikolai Kirke i Holbæk.

Det er efterhånden blevet en tradition, at den populære sanger får lov til at synge julen ind i kirken, når Serapions-Ordenen, der i Holbæk... ...

2018-12-05 22:41 open_in_new
Ny boligprojekt på vej midt i byen

Pitzner Ejendomme vil opføre rækkehuse på Skolegade 5 nær Frederiksværksgade midt i Hillerød. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Da Hillerød Kommune havde rådhus på Frederiksværksgade blev grunden brugt til parkering. Da rådhuset blev solgt, blev... ...

2018-12-05 07:59 open_in_new
Julestjernerne er tilbage

Den 8. december klokken 12 til 14 kan man møde Wikke & Rasmussen på Brorfelde Observatorium. Det kendte makkerpar vil fortælle om tilblivelsen af DR-julekalenderen »Julestjerner«, der havde observatoriet som omdrejningspunkt.

BÃ¥de i handlingen i julekalenderen og i... ...

2018-12-03 22:23 open_in_new
Et års arbejdsfællesskab med succes

Det første år er gået over al forventning i frisørsalonen Lucassen & Jensen.

- Vi er jo to selvstændige frisører i et fælles lokale og det fungerer faktisk helt fantastisk, siger Cille Lucassen og Sanne Jensen.

De havde også tidligere fælles... ...

2018-12-03 21:20 open_in_new
Fusionsbandet over dem alle

Det Danske tributeband »Weather Report Project« hylder fusionsmusikken og præsenterer de bedste og mest melodiske numre fra det legendariske fusionsband, Weather Report.

Mange husker og elsker stadig Weather Report og ikke mindst de tre hovedpersoner: Joe Zawinul på keyboards,... ...

2018-12-03 21:20 open_in_new
Stjernestunder for seniorer

Bliv sømand for en dag, prøv kræfter med keramik eller genoplev 1950-ernes landsbysamfund - det er blot nogle af de unikke kulturoplevelser for seniorer, som er samlet i kataloget »Stjernestunder«.

Katalogets titel refererer til det, Holbæk Bibliotekerne og de øvrige... ...

2018-12-03 16:05 open_in_new
De har fået helt ny maskinpark

I træningscentret Go2Fitness, Østrehavnevej 11 c, har man investeret i mange, nye maskiner - til glæde for centrets brugere..

Maskinerne er de sidste nye på markedet og har flere spændende features. Motionister i kardio-afdelingen kan eksempelvis se Netflix, høre Spotify... ...

2018-12-03 16:05 open_in_new