Seneste Nyheder

SN Allerod

Russer overrasker med semifinalesejr over Novak Djokovic

Verdensetteren i tennis, Novak Djokovic, måtte overraskende bøje sig for russeren Daniil Medvedev i semifinalen ved ATP-turnering i Cincinnati i Ohio.

Djokovic vandt ellers første sæt med 6-3, men det lod den niendeseedede russer sig ikke gå på af. Tværtimod tog han de... ...

i dag 03:11 open_in_new
Guardiola om VAR-dom i uafgjort: Det er hårdt

Manchester City-Manager måtte lørdag atter bøje sig for videodommersystemet (VAR) som afgørende i en hjemmekamp mod Tottenham.

I sidste sæson fik City annulleret en scoring sent, da Tottenham i stedet avancerede i Champions League, og lørdag var VAR på spil igen til... ...

i dag 00:02 open_in_new
Leon Madsen om VM-føring: Det var ren fightervilje

Den danske speedwaykører Leon Madsen bragte sig alene i spidsen i den samlede stilling i VM-serien med en andenplads i lørdagens grandprix.

I svenske Målilla kørte Leon Madsen sig i løbets finale, hvor han kæmpede sig op på en andenplads efter svenske Frederik... ...

i går 22:59 open_in_new
Tottenham lusker sig til point trods stor City-dominans

Manchester City var klart bedst, havde langt de fleste chancer og førte flere gange, men det var ikke nok til sejr i sæsonens første store test i Premier League.

På hjemmebane måtte Manchester City således nøjes med 2-2 mod hårdt kæmpende Tottenham, og nogle vil... ...

i går 20:53 open_in_new
Real Madrid sikrer premieresejr trods Modric-udvisning

Real Madrid fik lørdag en perfekt begyndelse på den nye sæson i den spanske liga. På udebane blev det til sejr på 3-1 over Celta Vigo.

Hjemmeholdet havde ellers fine muligheder undervejs og spillede i overtal i mere end en halv time efter et rødt kort til Luka Modric, men... ...

i går 19:50 open_in_new
Golfdansker rasler længere ned i stillingen i Tjekkiet

Den danske golfspiller Joachim B. Hansen lå på en delt syvendeplads inden lørdagens tredje runde af European Tour-turneringen Czech Masters.

Men da runden var omme, var syvendepladsen vekslet til en væsentlig dårligere placering som nummer 23.

Den plads deler han med... ...

i går 18:47 open_in_new
Dortmund indleder med storsejr trods chokstart

Fredag tog titelfavoritten Bayern München, der har vundet syv mesterskaber i træk, hul på bundesligasæsonen med skuffende 2-2 hjemme mod Hertha Berlin. Lørdag fik udfordreren Borussia Dortmund en noget bedre start.

Trods en chokstart fra modstanderen sejrede Dortmund på... ...

i går 17:44 open_in_new
Billeder: Effektive Køge Nord vandt i Allerød

Hjemmeholdet Allerød FK var i kontrol i det meste af 1. halvleg. Holdet kom også planmæssigt foran, og udeholdet Køge Nord var ikke farlige. Det blev der lavet om på fra slutningen af 1.halvleg, og derfra så Køge Nord sig ikke tilbage og vandt sikkert 3-1 i ...

i går 15:38 open_in_new
Arsenals superduo sørger for sejr i første hjemmekamp

Arsenal har fået en optimal start på Premier League-sæsonen.

Lørdag eftermiddag hev holdet fra det nordlige London endnu en smal sejr i land, da det besejrede gæsterne fra Burnley 2-1 på Emirates Stadium.

Som så ofte før var det angriberne Alexandre Lacazette... ...

i går 15:38 open_in_new
Skadet Neymar glipper endnu en ligakamp

Den brasilianske fodboldstjerne Neymar må vente mindst en uge endnu på sin sæsondebut.

Lørdag fortæller cheftræner Thomas Tuchel, at brasilianeren ikke er med, når Paris Saint-Germain søndag møder Rennes i Ligue 1.

- "Ney" færdiggjorde ikke... ...

i går 14:35 open_in_new
Kolibakterier skæmmer paralympisk test i Tokyo

På grund af et mere end dobbelt så højt niveau af E. coli-bakterier i forhold til det tilladte, måtte arrangøren lørdag aflyse svømmedelen i triatlon, da der var test i Tokyo forud for De Paralympiske Lege næste år.

Det var Den Internationale Triatlonunion, der... ...

i går 12:29 open_in_new
Knæskade gør forsvarende vinder tvivlsom til US Open

Det er usikkert, om den japanske tennisstjerne Naomi Osaka stiller op til årets sidste grand slam-turnering, US Open, hvor hun er forsvarende mester.

Sent fredag aften dansk tid trak verdensetteren sig fra mødet med amerikaneren Sofia Kenin i tredje sæt af kvartfinalen i... ...

i går 11:26 open_in_new
Svend Aage har levet livet i trav

54 sæsoner fra 1955 til 2008 sad Svend Aage Jensen fra Ølstykke solidt i en sulky, når der var travløb på Charlottenlund Travbane - populært kaldet Lunden. Ifølge Travservice.dk gør det den snart 85-årige Ølstykke-borger til en af de længst aktive kuske i dansk... ...

i går 11:26 open_in_new
Hanne skulle bare købe en flybillet, men endte med at købe hele bureauet

For ti år siden fik Hanne Bech Vagtholm cancer. Det er noget, man kan dø af, som hun tørt siger, og det blev en anledning til, at hun genovervejede sit liv og arbejde. Hidtil havde hun arbejdet i reklamebranchen i København i årevis - altid som selvstændig. Tanken om at sidde... ...

i går 11:26 open_in_new
Barcelona-træner roser Bilbaos helt: Livsfarlig i feltet

I nederlagets stund finder Barcelona-træner Ernesto Valverde anledning til at rose Athletic Bilbao-veteranen Aritz Aduriz, efter at han fredag aften sænkede Barcelona i slutminutterne af den spanske ligapremiere, hvor baskerne vandt 1-0.

Barcelona var opmærksom på, at den... ...

i går 10:23 open_in_new
Dialogmøde om fremtidens bymidte

En helhedsplan for bymidten i Allerød blev vedtaget af byrådet inden sommerferien. Frem mod årsskiftet skal arbejdet med at konkretisere planen og omsætte den til en ny lokalplan i gang. Det er en lokalplan, der skal give mulighed for nye byggerier, rekreative løsninger i gadeplan... ...

i går 09:20 open_in_new
Real-kender: Der tales allerede om nyt Zidane-exit

Real Madrids magtfulde præsident, Florentino Pérez, måtte bruge alle sine overtalelsesevner, da han tilbage i marts lokkede Zinedine Zidane tilbage i cheftrænerstolen.

Den franske legende sagde overraskende op kort efter at have ført Real Madrid til den tredje Champions... ...

i går 08:17 open_in_new
12 unge blev en halv meter højere

Det blev en oplevelse for livet, da 12 unge kørte med ungdomsskolen til Skagen på cykel for at samle ind til et ønskebarn. Til næste år gør de det igen.

- Det har på alle måder været en fantastisk tur. Både for os arrangører og for de unge. Vores mål er... ...

i går 06:11 open_in_new
Ny plan for VUC-lokaler på gammel folkeskole

En ny helhedsplan betyder, at begge bevaringsværdige bygninger på Skolen ved Kongevej bliver reddet - i stedet for bare én. Men det kommer til at koste mindst 1,5 kroner i salgsindtægter for kommunen.

På mødet mandag i Økonomiudvalget er der lagt op til, at udvalget... ...

i går 05:08 open_in_new
Rejsebureau er stadig populært: - Folk kan godt lide at tale med et menneske

Det sker jævnligt, at folk stopper op foran Hanne Bech Vagtholms butiksvindue på den del af Helsingørsgade, der er gågade. I ruden står en motorcykel i fuld størrelse fra Bali - lavet udelukkende i træ. Er nysgerrigheden først pirret, så kan man for alvor drømme... ...

i går 05:08 open_in_new
Huddersfield fyrer tysk træner efter nyt nederlag

Den engelske fodboldklub Huddersfield Town har fyret cheftræner Jan Siewert. Det skriver BBC.

- Huddersfield Town har her til aften med øjeblikkelig virkning opsagt cheftræner Jan Siewerts kontrakt, skriver klubben i en meddelelse.

Fyringen kommer, efter at nedrykkerne fra... ...

i går 03:02 open_in_new