Seneste Nyheder

Seneste Nyheder

Bil detaljering - hvorfor skal du gøre det?

Bil detaljering er et system af foranstaltninger med det mål at genoprette bilens oprindelige ydre og indre udseende, bestående af en top-til-bund rensning, restaurering og finish. Det inkluderer også renovering af mindre maling og lak overflade skader uden at det indebærer store karosseri reparationer. Detaljering er en indviklet proces, og bør derfor overlades til professionelle, da det kræver tilstedeværelsen af et helt sæt af værktøjer, produkter og udstyr. Ordentligt udført detaljering kan få din bil til at se så godt som ny ud, som hvis den kom direkte fra fabrikkens samlebånd.

...
2019-04-16 08:45 open_in_new
Stort solvarmeanlæg ved Halskov er nu en realitet

Fra og med sommeren 2019 vil de tusindvis af billister, der hver dag passerer Storebælt, kunne nyde synet af vedvarende energi i fuldt flor. SK Forsyning har for nylig underskrevet kontrakt med den nordjyske specialist inden for vedvarende energi, Aalborg CSP, på levering af et 8.000 kW solvarmeanlæg til opstilling langs Vestmotorvejen. Det 11.733 m² store solvarmeanlæg vil på årsbasis kunne producere hele 6.500 MWh varme og sammen med SK Forsynings nyligt indviede halmvarmeværk levere billig bæredygtig varme til ca. 5.000 boliger med mere i Korsør og Halskov.

...
2019-04-12 07:25 open_in_new
Elteknisk totalleverandør går forrest med grønne arbejdsbiler

I denne uge sender EL:CON arbejdsbiler på gaden i Aarhus og Glostrup, der er 100 procent eldrevne. ”Med indkøbet af splinternye eldrevne arbejdsbiler vil EL:CON gå foran og skubbe på den bæredygtige udvikling”, lyder det fra adm. direktør Jesper Knudsen.

...
2019-04-05 07:37 open_in_new