Seneste Nyheder

Penge & Privatøkonomi

Har du fuldt overblik over, hvad din bank koster dig?

Før du investerer 2,5 mio. kroner eller mere igennem din bank, bør du undersøge, hvordan de arbejder og hvad du betaler for. Denne guide går i dybden med netop dette, og du kan du bl.a. læse om:

Download guiden her og få løbende ...

2019-04-16 11:05 open_in_new
Bliv bedre forberedt til den dag, din pensionstilværelse starter!

Inden man går på pension, ser man frem til en pensionstilværelse, hvor der skal slappes af og livet skal nydes fuldt ud. Men en vellykket pensionstilværelse kommer desværre ikke af sig selv. Det kræver omtanke, planlægning og handling.

I vores ...

2019-04-11 11:17 open_in_new
Til private investorer: Den ultimative aktiemarkedsanalyse!

Ejer du aktier? Ejer du obligationer? Har du en pensionsopsparing eller penge stående i din bank? Hvis du blot kan svare ja til bare én af disse, så kan din økonomi blive påvirket af et konstant skiftende aktiemarked.

I denne guide, kan du få ...

2019-04-04 10:14 open_in_new
Oplev vores eksklusive udvalg af drømmebiler til salg

Find din drømmebil her

Vi har opbygget et troværdigt samarbejde med udvalgte tyske forhandlere – vi ved, hvad der skal være af udstyr på bilerne, og udstyrsniveauet på de fleste biler i Tyskland er markant højere end vi ser i Danmark. Ingen af ...

2019-04-03 10:05 open_in_new
Få unik indsigt og friske prognoser for udviklingen på aktiemarkederne

Få unik indsigt og friske prognoser for udviklingen på aktiemarkederne. Hvert kvartal udgiver Fisher Investments Norden en dybdegående rapport for aktiemarkederne, som du kan downloade gratis.

Download guiden her og få løbende inspiration og ...

2019-03-26 10:26 open_in_new