Seneste Nyheder

Lokalavisen Norddjurs

Jørgen Sørensen kan fejre 25 år hos Terma

grenaa Operatør Jørgen Sørensen kan 27. juni fejre 25 års jubilæum hos Terma i Grenaa.

Med en uddannelse som rustfast kleinsmed kom han i 1994 til Terma fra virksomheden Grenaa Rustfrit Stål, hvor han i 10 år havde været supervisor.

De første år hos Terma var Jørgen ...

i dag 10:17 open_in_new
Rampen: Ny skatepark i Ebeltoft af høj kvalitet

Skate "Det er virkelig virkelig fedt," lyder det fra Jonathan Becher om den nye skatepark i Ebeltoft - en flunkende ny bane med bløde og stejle ramper i lys beton.

Jonathan er med i crewet bag Rampen, de unges kulturhus i Ebeltoft, og er selv skater. Han oplyser, at det er én ...

i dag 09:14 open_in_new
Entreprenør, iværksætter og idemager takker af

RYOMGÅRD Autocamperen står parkeret på en central plads på den efterhånden store plads, der udgør udeomgivelserne til Gerstrøm Entreprenører på Vestergade 77.

Den glæder Hanne og Søren Gerstrøm sig til at bruge flittigt i de kommende år til ture ud i Europa. Det bliver der ...

i går 20:38 open_in_new
Blådalen: Billy Cross spiller blå toner i skolegården

ÅDALEN Blådalen er et nyt kultur- og festivalprojekt i Ådalen, som er udsprunget af landsbyklyngen Liv i Ådalen.

Lørdag 31. august skal der spilles blues i skolegården på Ådalsskolen i tidsrummet klokken 15.30-23. Fine navne som ”flesh to string” guitaristen Ole Frimer, ...

i går 19:35 open_in_new
Indsamling for børne- og ungehospice

Grenaa Lørdag 29. juni er der indsamling på Grisetorvet i Grenaa til fordel for det kommende børne- og ungehospice Strandbakkehuset i Rønde.

Hele dagen er spækket med aktiviteter, hvor indtægterne går ubeskåret til Børne- og ungehospice. Der er aktiviteter foran hver enkelt ...

i går 18:32 open_in_new
Danmarksserien: Forsvarsprofil ny mand i FC Djurslands trænerteam

”Jeppe Juhl Jensen passer rigtig godt ind i vores set up. Han er en ledertype og samtidig en god spiller, og han er bærer af FC Djurslands DNA.”

Det siger sportschef i FC Djursland, Nikolaj Søjmark, om ansættelsen af den 26-årige forsvarsspiller Jeppe Juhl Jensen som ny ...

i går 18:32 open_in_new
Dali og Fick vises lokalt på biblioteket

grenaa Grenaa Kunst- og Musikforening er klar med ny udstilling på Grenaa Bibliotek. Denne gang bliver der budt på surrealistisk grafik af Salvador Dali og Ole Fick.

Ole Fick har gennem hele livet haft musikken og kunsten som omdrejningspunkt i sit liv dels som musiker og sanger, dels ...

i går 17:29 open_in_new
Norddjurs henter ny direktør på sygehus

NORDDJURS 11 måneder nåede 52-årige Lars Kirkegaard at være administrationschef på Regionshospitalet Randers, før han lod sig lokke til at søge jobbet som en del af den kommende direktørtrio i Norddjurs Kommune.

Jobbet fik han tirsdag aften, da kommunalbestyrelsen på et lukket ...

i går 16:26 open_in_new
To mænd lå og sov i røgfyldt sommerhus

Østjyllands Politi fik natten til onsdag kl. 01.39 en anmeldelse om, at der var opstået brand i et sommerhus på Rørsangervej i St. Sjørup ved Ørsted. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Læs også Politiet standsede narko- og spritbilister i Grenaa ...

i går 14:20 open_in_new
Flintsmeden har lavet tusindvis af flintredskaber

sommer Det er sommersæsonens første åbningsdag hos Flintsmeden på Mols, og denne tirsdag eftermiddag 25. juni har der allerede været gæster fra Tyskland, Sverige og Norge. Familien fra Norge er her stadig. De har været lidt rundt og kigge, og nu sidder de i skolestuen og lytter til ...

i går 13:17 open_in_new
Omfartsvej: Tidsplanen skrider for Nord-Sydvejens første etape

Færdiggørelsen af den nye omfartsvej vest om Nimtofte - den såkaldte Nord-Sydvejs første etape - bliver mod forventning ikke klar til midlertidig brug i uge 28.

Første etape, der forbinder Randersvej ved Djurs Sommerland med Frederikslundvej, så trafikken ledes uden om Nimtofte, har ...

i går 12:14 open_in_new
Nyt stort vindmølleprojekt på vej til Hollandsbjerg

Energivirksomheden Vattenfall vil sætte 12 nye vindmøller op i Hollandsbjerg Enge ved Ørsted.

Vindmøllerne skal erstatte de 11 møller, der i forvejen står i området, og samtidig bliver placeringen en smule anderledes. Nogle af møllerne kommer således lidt tættere på den del af ...

i går 10:08 open_in_new
Årets første EUX-student i Grenaa

29 årige Maria Merle Bachmand Andersen blev årets første EUX-student på EUX-Business på VID Erhvervsuddannelser i Grenaa. Hun afsluttede med et 10-tal i faget Afsætning B og med et flot gennemsnit på 9,6.

Hun er tidligere frisør, men sønnen 2½-årige Kalle Emil og en ...

i går 10:08 open_in_new
Den gamle købmandsgård bliver pæn igen

bygninger Ebeltoft har haft flere købmandsgårde, der hver har sin egen historie at fortælle. Fælles for dem er, at de i deres storhedstid havde enorm betydning for byens borgere. Der var arbejdspladser, forsyning af dagligvarer og alskens andre nødvendigheder, og så var de stedets ...

i går 10:08 open_in_new
Ny bog med tips til 100 hemmelige oplevelser

NY BOG PÅ VEJ "Jeg havde jo forestillet mig at skrive bogen lidt tilbagelænet og nonchalant. Men det endte med, at jeg sad og skrev med flækkede negle og blodsmag i munden for at nå ud med den inden turistsæsonen."

Kari Baklund er hverken højtidelig eller selvhøjtidelig. ...

i går 09:05 open_in_new
Mølleskolen lukkede og satte sit aftryk for eftertiden

Der var ikke ligefrem gravkammerstemning i Møllehallen tirsdag eftermiddag. Grin og leg og klap blandt de mange børn i hallen, men i de voksnes ansigter kunne man godt aflæse en mere anstrengt mine.

Skoleleder på Mølleskolen Erik Vedelsbo forsøgte at holde smilet fremme, men han ...

2019-06-25 21:29 open_in_new
Sparekasse bringer vandet tilbage i springvand

Sparekassen Djursland i Grenaa har indgået en aftale med Norddjurs kommune om et økonomisk tilskud – så der igen kan komme vand i kommunens springvand ved Museum Østjylland i Grenaa. Det skriver Sparekassen Djursland i en pressemeddelelse.

Afdelingsleder Birgitte Buus ...

2019-06-25 21:29 open_in_new
Bodil vil bare rigtig gerne have en ny ven

Fjellerup Man skal ikke ret langt ind i første afsnit af den nye podcast-serie 'Hvordan får jeg en ven?', før man fornemmer, hvad der er på spil. I en samtale med sin psykolog kan man høre, hvordan 32-årige Bodil Richardts stemme lige så stille bliver grødet og knækker, mens hun ...

2019-06-25 19:23 open_in_new
Mike Andersen tilbage solo og med enkle sange

grenaa Vokal, en akustisk guitar og en fod i størrelse 47. Det er de få elementer, der udgør musiker Mike Andersens nye soloalbum 'One Million Miles', der udkom digitalt, på vinyl og cd 31. maj.

Soloudspillet har fået roser med på vejen og 12. oktober kan man i Pavillonen i Grenaa ...

2019-06-25 17:17 open_in_new
Debat: Jeg bortforklarer og manipulerer ikke

DEBAT Ulf Harbo mener jeg bruger bortforklaringer og talmanipulation omkring konsekvenser af den ny visitationspraksis på førtidspensionsområdet.

http://norddjurs.lokalavisen.dk/2019-06-14/-Debat-Hvorfor-bortforklaringer-og-talmanipulation-Else-S%C3%B8jmark-5180277.html

Jeg vil ...

2019-06-25 17:17 open_in_new
For 40 siden var ansættelseskontrakter et håndtryk

RYOMGÅRD Da Vicki Kejser Jochumsen, 64, for mere end 40 år siden blev ansat i den daværende Ryomgård og Omegns Sparekasse, stiftet i 1874, var det en nem sag.

Ikke noget med flere ansættelsessamtaler, papirer, der skulle signeres, eller en decideret ansættelseskontrakt i ...

2019-06-25 17:17 open_in_new