Seneste Nyheder

Fyens Assens

1. maj: De skeler nok til "forligsen"

1. maj med emne foræret til talerne

Assens: De igangværende overenskomstforhandlinger får nok et ord eller to med på vejen, når LO Vestfyn, AOF Assens-Middelfart, Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten og DSU holder fælles 1. maj arrangement under overskriften "Alle skal med" i ...

i dag 11:47 open_in_new
Video: Fuglezoo vil udvide for 675.000 kroner

Assens Kommune skal være med til at finansiere nyt formidlingsprojekt i Danmarks Fugle Zoo. Det mener fuglezooen i hvert fald selv. Det skal være med til at øge kendskabet til danske fugle og vil komme skolebørn til gavn.

Nårup: 675.000 kroner.

Det er det beløb, som Danmarks... ...

i dag 11:47 open_in_new
Film om krigsforbrydelser

Glamsbjerg: Steven Spielberg har igen skabt en historisk film, der samtidig kommenterer vores nutid. Filmen handler om pressens rolle i en situation, hvor magten lyver. "The Post" er en autentisk beretning om "The Pentagon Papers" og pressens vigtige rolle. Dramaet tager fat ...

i dag 11:47 open_in_new
Unge iværksættere: Det handler om den gode idé

To 18-årige drenge fra Nyborg fik en god idé. Nu har de startet deres første virksomhed, der skal gøre hverdagen lettere for de digitale brugere.

Nyborg: Mange har prøvet at få en idé og tænke: det mangler man da i hverdagen.

Det gjorde 18-årige Christian Royal Petersen fra... ...

i dag 11:47 open_in_new
Før 20 ugers brolukning: Fællessti for fodgængere og cyklister renoveres nu

Forud for det større renoveringsarbejde på Gamle Lillebæltsbro, der starter den 22. maj, vil Vejdirektoratet klargøre fællesstien, som ikke alene vil være for fodgængere og cyklister, mens broen er lukket ned for kørende trafikken.

Nordvestfyn: Der er rigtig nok stadig en del uger... ...

i dag 10:44 open_in_new
Fodgængere og cyklister: Gangsti på Lillebæltsbro renoveres nu

Forud for det større renoveringsarbejde på Gamle Lillebæltsbro, der starter den 22. maj, vil Vejdirektoratet klargøre fællesstien, som ikke alene vil være for fodgængere og cyklister, mens broen er lukket ned for kørende trafikken.

Nordvestfyn: Der er rigtig nok stadig en del uger... ...

i dag 10:44 open_in_new
Kritik af kunstgræs: Man smider plastik direkte i naturen

Selvom de fleste er glade for de mange kunstgræsbaner i landet, er ikke alle tilfredse med opfindelsen. Det skader miljøet, siger byrådsmedlem Albert Pedersen (S).

Nyborg: Nyborg Kommune er ligesom de fleste andre i landet med på kunstgræsbølgen.

Sidste skud på stammen er den ...

i dag 09:41 open_in_new
Live fra retten: Næstsidste dag i sagen mod Peter Madsen

Det lakker mod enden i sagen om den svenske journalist Kim Wall, som døde om bord på Peter Madsens ubåd UC3 Nautilus. Mandag holder den drabstiltalte Peter Madsens forsvarer, Betina Hald Engmark, og anklager i sagen Jakob Buch-Jepsen procedure og giver deres afsluttende bemærkninger, og... ...

i dag 09:41 open_in_new
Få overblikket: Kim Wall-sagen - en retssag i 12 kapitler

Avisen Danmarks journalist Kasper Løvkvist har siddet i retssal 60 i Københavns Byret. Læs eller genlæs hans beretninger fra anklagemyndighedens sag mod Peter Madsen, der er anklaget for at brutalt mishandle journalisten Kim Wall, slå hende ihjel for derefter at partere hende.

På dag... ...

i dag 09:41 open_in_new
Formand: Kan ikke love et øget tilskud før dialog

Formand for udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Kultur i Assens Kommune, Finn Brunse (S), kan ikke love på forhånd om der kommer mere i tilskud til Museum Vestfyn.

Assens: Museum Vestfyn så gerne, at de fik et øget økonomisk...

...
i dag 08:38 open_in_new
Jimmis store iværksætter-eventyr: Canadisk vin på menuen

På kun tre år er Jimmi Korsholm gået fra at sælge vin fra sin forældres garage til nu at have et stort vinlager i Tarup, figurer på vinmenuer ved danske Michelin-restauranter og eksporterer til hele Skandinavien. Korsholm Vins succes er et produkt af passion og en stor satsning på... ...

i dag 08:38 open_in_new
Har selv syg dreng: Tanja trøster indlagte børn på OUH med mus

En gruppe frivillige syr dyr, som de sender til børneafdelingen ved Odense Universitetshospital. Ambassadøren, Tanja Dines Larsen, er vant til, at hendes egen dreng er indlagt og sikker på, at et trøste-tøjdyr kan gøre en forskel.

Tanja Dines Larsen samler på tøjdyr. Fisk, grise,... ...

i dag 07:35 open_in_new
Et hus for mad og mennesker

Det er tre brændende sjæle, der står bag Thaisen Ma'hus i Ringe. De brænder for de fynske råvarer, den gode mad og den særlige oplevelse, det skal være, når man går ud og spiser. Sammen har de stablet et madhus på benene, der trækker gæster fra nær og fjern til den midtfynske ...

i dag 07:35 open_in_new
Manden bag "Skibakken": - Så bygger jeg bare ikke nyt

"Skibakken", som måske er Kertemindes nye byggeri, skabte en del debat. Nu har byggeherren været til møde i Miljø- og Teknikudvalget.

Kerteminde: Der bygges ikke højt i Kerteminde. Den højeste bygning er vandtårnet og siloen på havnen. Ellers bygges der ikke højere end... ...

i dag 06:32 open_in_new
Hør om udviklingen i Skovløkken: Lokalråd holder statusmøde

Cykelsti, mobildækning, havneprojekt for Klintebjerg og multibane. Der er blevet sat meget i gang af lokalrådet for Skovløkken-området, og nu kan du høre, hvor langt de er nået.

Skovløkken: En gang om året holder Skovløkken Lokalråd statusmøde, hvor de fortæller om, hvordan det... ...

i dag 06:32 open_in_new
Juridisk førstehjælp til folk, der sidder fast i systemet

Alf Banke har været juridisk konsulent i Odense Kommune i 13 år og med til at træffe et hav af afgørelser om fleksjob, førtidspension og sygedagpenge. Nu er han sprunget over på den anden side af skrivebordet. Sagsbehandlingen er blevet for ringe, siger han.

Mennesker, der kæmper... ...

i dag 06:32 open_in_new
Klager til Ankestyrelsen over Odense Kommunes afgørelser steget 50 procent

Odense Kommune ligger i 2017 under landsgennemsnittet, når man ser på, hvor ofte Ankestyrelsen procentvis vælger at omgøre afgørelser i socialsager.Men bag tallet ligger en voldsom vækst i antallet af klager.

Odense Kommune har umiddelbart forbedret sig, når borgere klager over... ...

i dag 06:32 open_in_new
Underbetaling: Fynbus' kontrol af vognmænd giver pote

Fynbus indførte arbejdsklausul og kontrol af den for tre år siden efter sagen om vognmandsfirmaet Carigo, der snød sine chauffører for løn.I det forgangne år er ni vognmænd blevet kontrolleret - tre har fået påtaler.

Det startede med en gedigen møgsag, men har resulteret i flere... ...

i dag 06:32 open_in_new
De seks hovedpersoner i anklagemyndighedens sag mod Peter Madsen

Efter 18 dages pause går sagen om drabet på Kim Wall ind i sin sidste fase mandag. Det sidste af mentalerklæringen skal læses op, og så mangler bare anklagerens og forsvarerens procedure. Der ventes at falde dom onsdag. Få her et overblik over hovedpersonerne i retssagen.

Jakob ...

i dag 05:29 open_in_new
Kvinde faldt i søvn bag rattet: Kørte ind i parkerede biler og forvoldte skade på hus

En kvindelig bilist faldt søndag eftermiddag i søvn, mens hun kørte bil. Det endte med at skabe større materielle skader på flere biler og et hus. Ingen kom alvorligt til skade.

Klokken 16.52 kom en kvindelig bilist ud for en særdeles uheldig oplevelse. Hun kom nemlig til at falde i... ...

i går 22:08 open_in_new
Fundet død: Ung mand fra Morud er omkommet under dyk på 32 meter

Et redningsmandskab blev søndag eftermiddag sendt ud for at lede efter en 21-årig mand fra Morud, som er forsvundet under et dyk i Det Sydfynske Øhav.Klokken 20.20 oplyste Fyns Politi, at manden er fundet død.

En fynsk dykker er søndag aften fundet omkommet, efter han søndag... ...

i går 21:05 open_in_new