Seneste Nyheder

City Avisen

Energirenoverede boliger vinder stor popularitet

Køb og salg af boliger afhænger mere end nogensinde af boligens energimærke, som dermed har meget at sige for boligens værdi. Det er da heller ikke uden grund, at der er så skarpt et fokus på netop energivenlighed – først og fremmest handler det om at skåne miljøet, men der er ...

2018-04-13 16:47 open_in_new
Danske forældre surfer mere via mobil og tablet

Vi bruger stadig mere og mere tid online, hvor vi bruger tid på alt fra sociale medier, shopping og ikke mindst research af alt mellem himmel og jord. Den øgede tid på internettet er ikke brugt foran computeren derhjemme. Vi bruger nemlig i høj grad vores mobiltelefoner og tablets til at ...

2018-04-12 17:41 open_in_new
Når hverdagen bliver magisk

TV-SERIE. Hjemme hos filminstruktør Laurits Munch-Petersen og hans syv-årige datter Iris er hverdagen fuld af leg og farver. Ny serie for de mindste ‘På tur med far’ handler om at sætte fantasien fri på en biltur og få magien ind i hverdagen.

Af Anja ...

2018-04-11 13:20 open_in_new
Jeg vil bo her i Nyhavn, til jeg dør

Statsminister Lars Løkke Rasmussen er til sin egen overraskelse blevet så inkarneret gammelholmer, at han vil blive i lejligheden i Nyhavn, til han ikke trækker vejret længere.

Af Anja Berth

abe@minby.dk

HJEMMEBANE: ”Kom så, piger”

Lars Løkke Rasmussen ...

2018-03-26 12:59 open_in_new
»Jeg følte mig som en hund nogen havde glemt på en krog«

NY TID. Skuespiller Mette Horn er ved at sætte pris på sin nye tidsalder efter en periode med overgangsalder generel forvirring og børn, der flytter hjemmefra. Og så er hun vild med at forstørre pinagtigheder og få folk til at grine af sig selv.

Af Anja ...

2018-03-21 12:51 open_in_new