Seneste Nyheder

Aarhus Lokalavisen

Tom Kristensen deltager i Classic Race Aarhus

Når jubilæumsudgaven af Classic Race Aarhus finder sted den 17.-19. maj, bliver det med deltagelse af Danmarks største motorsportsnavn nogensinde.

Den ni-dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen har nemlig meldt sin ankomst til racefestivalen, hvor han skal køre i hele tre forskellige ...

i dag 20:17 open_in_new
Meget nærgående tyve fik tiltusket sig mobil og kort fra tankkunde

En 65-årig mand blev natten til onsdag kl. 03.23 udsat for et tricktyveri ved Circle K på Silkeborgvej i Aarhus C. Her blev han kontaktet af en ukendt mand, der spurgte, om han ville have en øl, hvilket han takkede nej til. Så spurgte manden om han ville have en sodavand, hvilket den ...

i dag 19:14 open_in_new
Find din skole - Så mange af børnene er vaccineret mod mæslinger
Ny udgivelse fra Danmarks Statistik og Statens Serum Institut kortlægger, hvor mange børn der er vaccineret mod mæslinger på de danske skoler. To Aarhus-skoler er i bund. Se tallene for samtlige skoler i kommunen ...
i dag 18:11 open_in_new
Vodka-glad butikstyv vendte tilbage

Østjyllands Politi blev tirsdag klokken 09.05 kaldt ud til Aldi på Pauldan-Müllers Vej i Aarhus N, hvor personalet havde tilbageholdt en butikstyv. Butikschefen havde observeret manden, da han kom ind i butikken, og kunne via overvågningen se, at han tog tre flasker vodka og puttede dem i ...

i dag 13:59 open_in_new
To unge truet og sparket i ansigtet

To mænd på 18 år blev tirsdag klokken 18.20 udsat for et groft røveri ved HHX på Viemosevej i Viby. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Læs også Medie: Plejehjemsvikar sigtet for at have stjålet fra ældre borgere

Læs også

De to ...

i dag 12:56 open_in_new
Kvinde blev sparket og slået flere gange

En 55-årig kvinde kom tirsdag aften ud for en noget ubehagelig oplevelse i Aarhus, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Læs også Medie: Plejehjemsvikar sigtet for at have stjålet fra ældre borgere

Læs også

Klokken 20.50 blev kvinden ved ...

i dag 11:53 open_in_new
Kåret som en af de bedste byer i Europa for solorejsende

Selvom Aarhus ikke længere kan kalde sig for europæisk kulturhovedstad, så drysser der stadigvæk international omtale og anerkendelse mod smilets by. Senest er det et amerikanske rejse-magasin, som giver god reklame til Aarhus som turistby. I en opgørelse over magasinet Condé Nast ...

i dag 10:50 open_in_new
Fascinerende forskning kort fortalt

Stammer vi fra rummet? Hvordan smager lyden af chokolade? Skal der være elefanter i den danske natur? Og hvad er god ledelse?

Det kan man høre mere om, når Stakladen og de omkringliggende foredragslokaler forvandles til en legeplads for nysgerrige sjæle. Det sker som en del af ...

i dag 08:44 open_in_new
Medie: Plejehjemsvikar sigtet for at have stjålet fra ældre borgere

En fast plejehjemsvikar i Aarhus Kommune har i den grad misbrugt sin stilling. Hun er nemlig blevet taget i at have stjålet fra ældre borgere, og det er sket i flere tilfælde. Det oplyser Århus Stiftstidende onsdag. Ifølge avisens oplysninger har vikaren taget kontanter fra ældre borgere ...

i dag 08:44 open_in_new
Letbanen bliver en stor gevinst for Hjortshøj, Risskov, Lystrup, Skødstrup og Løgten

Det skulle være sikkert og vist. Sidste strækning af etape 1 på Letbanen fra Banegården til Grenaa åbner i slutningen af april. Hvornår helt præcist vil Letbanen ikke ud med. Klog af skade, tænker jeg.

Til gengæld er den store officielle fejring, af at den endelig åbner næste ...

i dag 07:41 open_in_new
Lufthavnsformand takker af

Aarhus Airport og ejerne i form af Aarhus Kommune, Djursland-kommunerne og den nyligt tilkomne investor skal nu på jagt efter en ny bestyrelsesformand.

Efter fire år træder Torben Boldsen nu af som bestyrelsesformand, oplyser lufthavnen i en pressemeddelelse.

Da han tiltrådte i ...

i går 21:11 open_in_new
Vi har ingen anelse om årsagen

Kan man være glad og positiv, efter ens hotel lige har været ramt af en brand?

Det kan Søren Dalhof, forpagter af Kaløvig Badehotel, i hvert fald, efter hans bygning brød i brand tirsdag eftermiddag.

Årsagen til positiviteten er simpel.

"Det kunne være meget ...

i går 18:02 open_in_new
Ejer kørt på hospitalet

Tirsdag eftermiddag udbrød der brand på Kaløvig Badehotel i Skødstrup.

Branden ser ud til at have opstået ved badehotellets bagside nær restauranten, men det har endnu ikke været muligt at få oplysninger fra Østjyllands Brandvæsens travle indsatsleder.

Ifølge Lokalavisen ...

i går 18:02 open_in_new
Lejlighed evakueret på grund af brand

Østjyllands Politi fik natten til tirsdag klokken 00.14 en anmeldelse om, at der var opstået brand i et køkken i en lejlighed på Stenaldervej i Brabrand. Det oplyser politiet i døgnrapporten.

Læs også Voldsom brand i det gamle kommunehospital i Aarhus: "Det er ...

i går 13:50 open_in_new
Cyklist kørt ned og sendt på skadestuen med smerter

Tidligt tirsdag morgen klokken 05.54 skete der et færdselsuheld på Randersvej i krydset ved Sognevejen i Spørring ved Trige, hvor en cyklist kom galt af sted og måtte undersøges på skadestuen for smerter. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Læs også ...

i går 13:50 open_in_new
Flere i Gellerup har fået nok og vil demonstrere i dag

På baggrund af den seneste tids problemer med racistiske handlinger og ytringer samt den voldsomme reaktion mod netop dette, arrangerer lokale foreninger i Gellerup en demonstration mod vold, hærværk og racisme. Det oplyser foreningerne i en fælles pressemeddelelse.

Læs ...

i går 12:47 open_in_new
Byrådet er bange for rigmændenes magt
Keld Hvalsø (EL) mener, at pengestærke mænd har for stor indflydelse på byrådet og for let ved at få projekter igennem. V og S undrer sig over ukonkrete, korruptionslignende beskyldninger, mens lokal ejendomsudvikler tror, Hvalsø har ret i nogle af sine pointer ...
i går 11:44 open_in_new
"Det er meget heldigt, at der ikke længere er patienter"

"Det er meget heldigt, at der ikke længere er patienter."

Så klart udtrykker indsatsleder Søren Møller fra Østjyllands Brandvæsen, efter der mandag formiddag udbrød brand i det gamle kommunehospital på Nørrebrogade i Aarhus.

For det var en voldsom brand, der ...

i går 09:38 open_in_new
"Vores hjerter græder"

Dagen igennem, efter nyheden om Holck Povlsen-familiens ubærlige tab kom frem, har folk strømmet til familiens hjem, Constantinsborg ved Årslev Engsø, for at vise deres støtte og medfølelse.

Læs også Ufatteligt tragisk: Bestseller-direktørs tre børn dræbt i ...

i går 08:35 open_in_new
Vil investere mere i nethandel

HiFi Klubben har besluttet at lukke sin butik i Storcenter Nord i Aarhus efter snart tre år i centret. Det oplyser den danske virksomhed i en pressemeddelelse.

Læs også Handelsmand med hjertet i Aarhus fylder 60

Læs også

HiFi Klubben rykkede i ...

i går 07:32 open_in_new
Ufatteligt tragisk: Bestseller-direktørs tre børn dræbt i terrorangreb i Sri Lanka

En ufattelig tragedie har ramt Bestseller-direktør Anders Holch Povlsen og resten af familien.

De tre dræbte danskere, som Udenrigsministeriet søndag oplyste, at der var i forbindelsen med søndagens terrorangreb i Colombu, Sri Lanka, er Anders Holch Povlsens børn.

Det ...

i går 00:11 open_in_new